RVS plasmasnijden

Bent u op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in het RVS plasmasnijden? SSi Steel Solutions International kan u daarbij helpen. Bij ons kunt u terecht voor staalsnijdisciplines waaronder plasmasnijden. In onze werkplaats in Dordrecht beschikken wij over twee plasmasnijmachines die tot lengte van 60000 mm, breedte van 5000 mm en dikte van 30 mm kunnen snijden. Wanneer de staalplaten gereed zijn, leveren we deze door het gehele land.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en hopelijk kunnen wij u dan helpen.

RVS plasmasnijden | SSi Steel Solutions International

SSi Steel Solutions International bestaat uit een groep staalverwerkende bedrijven waaronder KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Wij kunnen vrijwel alles omtrent het snijden van staalplaat zoals, autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de branches waaronder staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw en scheepsbouw. Tevens bieden we een zo compleet mogelijk pakket aan wanneer het gaat om het uitvoeren van overige bewerkingen zoals laskanten aanbrengen, zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden.

Waarom kiezen voor SSi Steel Solutions International?

Wij onderscheiden onszelf doordat wij complete staalpakketten aanbieden met de benodigde snelheid in communicatie. We zijn hoog gekwalificeerd en in staat om u altijd de beste kwaliteit te garanderen die er mogelijk is. Kwaliteit tonen wij aan door middel van ons ISO 9001 certificaat. Vanwege ons eigen beheer zijn we erg flexibel en kunnen we met onze klanten meedenken om tot de beste oplossingen te komen.

Contact | RVS plasmasnijden

Bij SSi Steel Solutions International kunt u terecht voor RVS plasmasnijden! Heeft u hier nog vragen over? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op