Staalplaat lasersnijden

Bent u op zoek naar een organisatie voor staalplaat lasersnijden? Dan bent u bij SSi op de juiste plaats. Wij helpen u graag bij het lasersnijden van staalplaat. Vele klanten gingen u al voor, actief in verschillende branches van offshore, trailerbouw tot scheepsbouw aan toe. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Zo bieden we in samenwerking met KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk totaaloplossingen aan. Vrijwel niets is onmogelijk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan bij één van onze collega’s en neem contact met ons op!

Staalplaat lasersnijden | SSi staat voor u klaar!

Bij SSi kunt u terecht voor verschillende disciplines. Zo kunnen we lasersnijden, maar zijn we ook in staat om gebruik te maken van andere technieken, zoals waterstraal snijden, plasma snijden en autogeen snijden. Voor het lasersnijden beschikken we in onze werkplaats over een 3kW laser die wordt gebruikt om staal nauwkeurig te snijden. Dit is mogelijk tot een dikte van 15mm. Bij het materiaal RVS is het mogelijk tot een dikte van 6mm.

Over ons

Dankzij de samenwerking tussen drie bedrijven, is bij ons werkelijk alles mogelijk en kunnen we u van A tot Z bedienen. We kunnen dan ook dankzij onze korte doorlooptijden grote projecten binnen korte tijd te realiseren. Dit is allemaal mogelijk door het werken in ploegendiensten en onze eigen voorraad Europees plaatmateriaal, dat bestaat uit dik materiaal t/m 300 mm.

Staalplaat lasersnijden

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog iets weten over staalplaat lasersnijden? Dan gaan onze medewerkers graag met u in gesprek en helpen u verder. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht! Neem contact met ons op via het formulier op de website, of telefonisch of per mail. We vinden het belangrijk dat al uw vragen rondom onze dienstverlening en de mogelijkheden zo uitgebreid mogelijk worden beantwoord. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op