Metaalbewerking bedrijf

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een metaalbewerking bedrijf? Dan moet u zeker bij SSi Steel Solutions International zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het bewerken van metaal via verschillende staalsnijdisciplines. Denk bijvoorbeeld aan waterstaalsnijden, lasersnijden en autogeen snijden. Daarnaast doen we ook een stukje boren, kanten en lassen. SSi is gevestigd in Dordrecht, maar bedient klanten door het hele land en daar buiten. Onze producten, totaaloplossingen en halffabricaten worden gebruikt in verschillende branches zoals de offshore en trailerbouw.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we staan voor u klaar.

Metaalbewerking bedrijf | SSi is uw partner!

SSi Steel Solutions international kenmerkt zich door de hoogkwalitatieve producten, grote mate van flexibiliteit en snelle en betrouwbare leveringen. Dankzij onze unieke samenwerking met zusterbedrijf KMT, kunnen wij totaaloplossingen bieden voor de gehele metaalbranche.

De staalmarkt kent een grote werkdruk. De organisatie van SSi Steel Solutions international is daar helemaal op ingesteld. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder materiaal t/m 300 mm en we werken met ploegendiensten. Van iedere opdracht worden de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht snel en foutloos kan worden uitgevoerd.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op! Dit kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen dan zo snel mogelijk op uw vragen terug en helpen u verder.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op