Aluminium plasmasnijden

Wilt u graag uw aluminium plasmasnijden? Zoek dan niet langer verder, want SSI Steel Solutions International is hét bedrijf waar u naar opzoek bent! Samen met onze medebedrijven KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zorgen wij ervoor dat de juiste oplossing met kwaliteit geleverd wordt. Doordat er samen wordt gewerkt met drie bedrijven, kunnen de werkzaamheden makkelijk worden gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat wij een snelle doorlooptijd en levering kunnen aanbieden.

Wilt u meer weten over onze mogelijke levertijden? Neem dan contact met ons op.

Aluminium plasmasnijden | Hoe werkt het?

Plasmasnijden is een methode waarbij elektriciteit en gas wordt omgezet in plasma. In de werkplaats van SSI beschikken we over twee plasmasnijmachines. Beide machines hebben een bereik van 60000 mm in de lengte, 5000 mm in de breedte en 30 mm in de dikte. Dit betekent dat wij vrijwel elke opdracht voor u kunnen uitvoeren! Plasmasnijden is eigenlijk een smeltsnijtechniek waarbij gas naar het mondstuk van de toorts wordt gedreven. De techniek kan worden gebruikt bij verschillende materialen, zoals aluminium, RVS en staal. Door de hoge temperaturen die erbij komen kijken smelten de materialen. Door hoge gassnelheden wordt het materiaal weggeblazen. Hierdoor ontstaat er snijvoeg.

De diensten van SSI

SSI Steel Solutions International levert naast het plasmasnijden ook nog andere diensten. Zo is het bij ons ook mogelijk te werken met watersnijtechniek, autogeen snijden, fijn plasmasnijden en lasafschuiningen. De klanten van SSI zijn vooral terug te vinden in de bruggenbouw, offshore, kranenbouw, trailerbouw en machine -en apparatenbouw.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over aluminium plasmasnijden? Of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 078 6546 546.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over aluminium plasmasnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op