Fijn plasmasnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw organisatie kan helpen met fijn plasmasnijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in een grote diversiteit aan staalsnijdisciplines, waaronder bijvoorbeeld autogeen snijden en plasma snijden. Wij snijden iedere gewenste vorm uit elk soort plaatmateriaal én op basis van uw gekozen ontwerp, zodat het eindproduct voldoet aan al uw verwachtingen.

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

Fijn plasmasnijden | SSi Steel Solutions doet het!

De staalmarkt kent een grote werkdruk en wij spelen daar direct op in. Wij zijn gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen een korte periode te realiseren. We hebben een grote eigen voorraad van Europees plaatmateriaal, dat zowel uit dik materiaal als uit platen van 300 mm bestaat. Daarnaast werken wij ook met ploegendiensten, zodat wij altijd klaar kunnen staan voor onze klanten. Van iedere opdracht worden ook de ingestelde waarden vastgelegd, zodat een eventuele herhaalopdracht meteen en foutloos kan worden uitgevoerd.

Wij verrichten onze werkzaamheden voor een grote groep bedrijven, die onderling weer op verschillende markten opereren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw en scheepsbouw. Wij kunnen voor elke branche een passende oplossing vinden door onze samenwerking met KMT en Sideron Snijwerk.

Meer informatie over SSi Steel Solutions?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een bedrijf dat u kan helpen met fijn plasmasnijden óf heeft u nog vragen voor ons? Wacht niet en neem dan gerust even contact met ons op. Tot ziens bij SSi Steel Solutions!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op