Plasma snijden

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in plasma snijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions international zeker aan het juiste adres. Wij hebben twee plasmasnijmachines met een bereik tot 60000 mm in de lengte, 5000 mm in de breedte en 30 mm in de dikte. Daarom kunnen wij vrijwel elke opdracht voor u uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar bedienen klanten door het hele land. Vraag daarom gerust meer informatie bij ons op als u meer over ons wilt weten. We staan u graag te woord.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Plasma snijden | SSi is uw partner

SSi is een groep van 3 bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snijden van staalplaat in de breedste zin van het woord. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit veel verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klant bedienen en is vrijwel niks voor ons onmogelijk op het gebied van plasma snijden.

SSi doet alles in eigen beheer, waardoor we onze klanten zo breed mogelijk kunnen bedienen. Dat houdt in dat we niet alleen het plasma snijden voor onze rekening nemen, maar ook met u meedenken en andere bewerkingen uitvoeren zoals laskanten aanbrengen. U wordt door ons dus van A tot Z ontzorgd.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij SSi Steel Solutions international!

Nu contact opnemen

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op