Plasmasnijden metaal

Zoekt u naar een bedrijf dat u kan helpen bij het plasmasnijden van metaal? Gelukkig heeft u SSi Steel Solutions International gevonden! SSi bestaat uit een groep van drie bedrijven die allemaal gespecialiseerd zijn in het snijden van stalen platen. Binnen ons bedrijf is er veel mogelijk, waardoor wij verschillende diensten kunnen aanbieden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Bent u benieuwd naar welke diensten wij aanbieden? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Plasmasnijden metaal | SSi Steel Solutions International

SSi is erop ingesteld om te kunnen werken onder een grote werkdruk. Binnen SSi weten we hoe we om moeten gaan met grote projecten die we in een kortere tijd af moeten hebben.

SSi werkt alleen met materialen die voorzien zijn van een materiaalcertificaat. SSi is voor veel keuringsinstanties stempelbevoegd. Via deze weg weet u zeker dat u alleen materiaal krijgt van de beste kwaliteit.

Werkwijze SSi

Wij vinden het belangrijk dat de klant weet waar hij/zij aan toe is. We zullen kort onze werkwijze aan u introduceren:

  1. Het is voor ons belangrijk dat wij uw wensen en behoefte goed op papier krijgen, daarom willen we een kennismakingsgesprek waarbij dit wordt besproken.
  2. Tekeningen doornemen. Wanneer u niet in het bezit bent van tekeningen, kunnen wij vrijblijvend een prijsopgave voor u maken.
  3. Offerte en opdrachtbevestiging. Nadat alle wensen op papier staan, zullen wij een offerte maken waarbij u een indicatie krijgt van de prijs. Als beide partijen akkoord gaan, zal de opdracht worden bevestigd.
  4. Wanneer onze medewerkers bezig zijn met het proces, zal er een aantal keer gecontroleerd worden op de kwaliteit.
  5. Levering.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over plasmasnijden metaal? Of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zullen ze u adviseren bij het maken van uw keuze. We kijken ernaar uit om u te zien bij SSi Steel Solution International!

Lasersnijden RVS

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over lasersnijden RVS? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op