Plasmasnijden RVS

Plasmasnijden RVS

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in plasmasnijden RVS? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Wij beheersen alle soorten staalsnijdisciplines, waaronder plasmasnijden. Wij hebben 2 plasmasnijmachines die tot een lengte van 60000 mm, breedte van 5000 mm en dikte van 30 mm kunnen snijden. Wij doen alles in eigen beheer in onze bedrijfshal in Dordrecht. Vanuit daar leveren wij staalplaten aan klanten door het hele land.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plasmasnijden RVS | SSi Steel Solutions International

Onze groep staalverwerkende bedrijven SSi Steel Solutions International, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk zijn snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord.  Autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm is voor ons geen probleem! Wij bedienen klanten in veel verschillende branches zoals staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door na het snijden in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden.

Wij onderscheiden ons dus door het bieden van een compleet staalpakket, met daarnaast ook de nodige snelheid in de communicatie. Ook zijn we hoog gekwalificeerd waardoor we u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Doordat we alles in eigen beheer doen zijn we erg flexibel. Hierdoor kunnen we meedenken met onze klanten om tot de beste oplossingen te komen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op