Plasmasnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in plasmasnijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht, maar we bedienen klanten door het hele land en zelfs daarbuiten. Omdat wij alles in eigen productie doen, zijn we erg flexibel, kunnen we snel schakelen en naadloos inspelen op de behoeftes en wensen van onze klanten.

Bent u benieuwd naar wat SSi voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plasmasnijden | SSi Steel Solutions International staat voor u klaar

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjetsnijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Alles gebeurt naar tekening van de klanten die actief zijn in staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring en verschillende branches en kunnen we nagenoeg elke klant bedienen. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden. Een compleet staalplaatpakket, Snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij ook precies hoe we ervoor moeten zorgen dat elke klant tevreden is met de opgeleverd producten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die SSi te bieden heeft.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. We denken met u mee en geven advies over passende oplossingen op maat. Hierdoor weet u zeker dat u 100% tevreden bent over de producten van SSi Steel Solutions international.

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op