Plasmasnijder

Plasmasnijder

Bent u op zoek naar een plasmasnijder? Dan bent u bij SSi Steel Solutions aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten staalsnijdisciplines, waaronder plasmasnijden. We hebben 2 plasmasnijmachines in onze bedrijfshal in Dordrecht staan, waarmee we vrijwel elk stuk staal kunnen bewerken. Ze kunnen namelijk tot een lengte van 60000 mm, breedte van 5000 mm en dikte van 30 mm snijden. Wij doen alles in eigen beheer in onze bedrijfshal in Dordrecht. Vanuit daar leveren wij staalplaten aan klanten door het hele land.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plasmasnijden staal | SSi Steel Solutions is uw partner

SSi Steel Solutions International werkt samen met KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Samen zijn het snijbedijven voor staalplaat in de breedste zin van het woord. Wij onderscheiden ons van de concurrent, omdat wij naast staal snijden nog veel meer doen. We ontzorgen onze klanten van A tot Z en zorgen er voor dat ze na franco aflevering direct kunnen beginnen met de laswerkzaamheden. Naast staal snijden staan we voor u klaar op het gebied van lasafschuiningen maken, boren, kanten, frezen en een klein stukje laswerk. Ook heeft SSi Steel Solutions International stempelbevoegdheid, waardoor we uw staalplaten kunnen herwaarmerken.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Dit doen wij door niet alleen het staal te snijden, maar ook door de nabewerking tot en met het stempelen. Zo kunt u als klant direct beginnen met het laswerk.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op