Metaal snijden Dordrecht

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaal snijden Dordrecht? Dan moet u zeker bij SSi Steel Solutions International zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het snijden van verschillende soorten staal, met verschillende technieken. We zijn gevestigd in Dordrecht, maar staan klaar voor klanten door het hele land. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze dienstverlening, de werkwijze of als u andere vragen heeft!

Metaal snijden Dordrecht | SSi Steel Solutions International staat voor u klaar!

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Alles gebeurt naar tekening van de klanten die actief zijn in staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring en verschillende branches en kunnen we nagenoeg elke klant bedienen. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden. Een compleet staalplaatpakket, snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden.

Wij verzorgen u graag van A tot Z in het proces. Dat houdt in dat we met u mee denken over de beste staal oplossing in uw situatie, maar ook dat we de uitvoering en de levering tot in de puntjes voor u uitwerken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Neem contact met ons op zodat we u van alle nodige informatie kunnen voorzien. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook per mail of telefonisch. Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op