Metaalbedrijf

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in staalsnijden? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International zeker aan het juiste adres! Graag helpen wij u verder als het gaat om elk soort staalsnijdiscipline. Vanuit onze bedrijfshal in Dordrecht voeren wij al onze werkzaamheden uit in eigen beheer, tot het vervoer toe. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we snel schakelen. Dit zorgt er voor dat u niet alleen de kwaliteit van ons ontvangt die u verwacht, maar ook de service.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Metaalbedrijf | SSi is uw partner

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Alles gebeurt naar tekening van de klanten die actief zijn in staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring en verschillende branches en kunnen we nagenoeg elke klant bedienen. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden. Een compleet staalplaatpakket, Snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden.

Meer informatie nodig?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden, of heeft u nog vragen over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op