Metaalbewerking bedrijven

Op zoek naar metaalbewerking bedrijven? Zoek niet verder! SSi Steel Solutions international bewerkt allerlei soorten staal en metaal naar uw wens. Onze organisatie die gevestigd is in Dordrecht, heeft zich gespecialiseerd in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. Wij kunnen samen met onze partners totaaloplossingen bieden voor uw project. Zo hebben we ‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’ We zijn dan ook voornamelijk actief in de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, kranenbouw, trailerbouw, machine- en apparatenbouw en yellow goods.

Benieuwd naar de diensten die we voor u kunnen verlenen? Neem contact met ons op!

Metaalbewerking bedrijven | SSi Steel Solutions helpt u verder!

Bij ons kunt u terecht voor onder andere autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor onze klant! Als high-end staalsnijbedrijf werken we met korte doorlooptijden om de druk van de staalindustrie bij te benen. Dankzij ons grote magazijn en onze ploegdiensten kunnen we dit ook beloven. Met jarenlang ervaring kunnen we u altijd adviseren over het geschikte eindproduct die wij voor u maken.

In samenwerking met metaalbewerking bedrijven KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk kunnen we u ontzorgen van A tot Z. Zo kunt u bij ons ook terecht voor boren, draaien, frezen, kanten, lasersnijden, lassen en tappen. We bedenken niet alleen een oplossing, maar werken ook aan de uitvoering en levering. Continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn dan ook onze waarden.

Kwaliteit voorop

Om aan te tonen dat wij met hoge kwaliteitseisen werken hebben we een ISO 9001 en EN1090 certificaat behaald. Tevens zijn we ook stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. Hierdoor kunnen we de materialen die wij leveren voorzien van een materiaalcertificaat en een keuringsstempel. Dit schept vertrouwen en hier bouwen we op!

Neem contact met ons op!

Vragen over onze metaalbewerking bedrijven? Of wilt u iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij al uw vragen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 078 6546 546.

Graag tot ziens bij SSi Steel Solutions international!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op