Metaalbewerking Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een organisatie voor uw metaalbewerking Zuid-Holland? Dan bent u bij SSi Steel Solutions international op de juiste plaats. Wij bieden totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche. Dit doen we in samenwerking met KMT en Sideron Snijwerk. Samen kunnen we alles voor u realiseren van snijwerk met hoge kwaliteitseisen tot aan gespecialiseerd laswerk, zetwerk, machinale bewerkingen en autogeen snijden aan toe.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij SSI Steel? Neem contact met ons op!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Metaalbewerking Zuid-Holland | SSi Steel Solutions international is uw partner!

SSi Steel kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering. Dit is allemaal mogelijk doordat wij als organisatie samenwerken met onze collega-bedrijven. Dit zorgt ervoor dat alles wat u nodig heeft in één keer gerealiseerd wordt. Het zal u niet geheel onbekend zijn dat de staalmarkt een hoge werkdruk heeft. Hier zijn wij helemaal op ingesteld! Bij ons werken we met zeer) korte doorlooptijden en grote projecten worden binnen korte tijd gerealiseerd. Dit alles is mogelijk, omdat we met ploegendiensten werken én door onze eigen voorraad Europees plaatmateriaal, waaronder materiaal t/m 300 mm.

Over SSI Steel Solutions

SSi Steel Solutions international is als high-end staalsnijbedrijf gevestigd in Dordrecht. Vanuit onze werkplaats kunt u terecht voor o.a. autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. We verrichten vooral werkzaamheden voor de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw. Goed om te weten is dat wij namens een groot aantal keuringsinstanties stempelbevoegd zijn. Dit levert verschillende voordelen en maakt het voor ons allemaal maar sneller om de gewenste producten aan onze klanten te leveren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Metaalbewerking Zuid-Holland? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en bespreken alle mogelijkheden. Ook kunt u ons bellen op 078 6546 546. Graag tot ziens bij SSi Steel Solutions international!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op