Plaatbewerking Dordrecht

Zoekt u naar een organisatie die u kan helpen bij plaatbewerking Dordrecht? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International helemaal aan het juiste adres! Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door een compleet staalpakket aan te bieden, waarbij wij zelf ook alle werkzaamheden (op maat) voor u verrichten. Daarnaast zorgen wij voor een snelle en duidelijke communicatie, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status van de werkzaamheden.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren én wat dat voor uw situatie zou betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

Plaatbewerking Dordrecht | SSi Steel Solutions is uw betrouwbare partner!

Maar werkt SSi Steel Solutions dan alleen? Nee. Wij zijn aangesloten bij een samenwerking van drie grote bedrijven, die ieder een ander specialisme binnen het snijden van staalplaten (in de breedste zin van het woord) hebben. Hierdoor is ook ons klantenbestand enorm gevarieerd; zo bedienen wij bijvoorbeeld bedrijven die opereren in de offshore, maar helpen wij ook bedrijven binnen de trailer- en scheepsbouw.

Wij proberen een zo-compleet-mogelijk pakket aan te bieden door, na het snijden in eigen huis, overige bewerkingen uit te voeren zoals laskanten aanbrengen, zetten (kanten), boren, frezen en andere eenvoudige laswerkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook goed adviseren over de juiste producten voor uw vraagstuk. Wij denken met u mee en zorgen er samen met u voor dat onze productiewerkzaamheden passen bij uw wensen en eisen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar plaatbewerking Dordrecht? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op