Plaatbewerking

Bent u op zoek naar een organisatie die plaatbewerking voor u uit kan voeren? Dan bent u bij SSi Steel Solutions international op de goede plek! Wij bieden veel verschillende mogelijkheden aan wanneer het gaat om plaatbewerking, waaronder lasersnijden, kanten, frezen en lassen. Dit alles doen we samen met KMT en Sideron Snijwerk. Ons doel is een totaaloplossing bieden voor de gehele metaalbranche!

Meer weten over de mogelijkheden bij SSI? Wij helpen u graag verder! Neem contact op.

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Plaatbewerking

Plaatbewerking is een breed begrip. Het omvat een groot aantal bewerkingen dat wordt toegepast op metalen platen. Wij kunnen als high-end staalsnijbedrijf zorgen dat al uw plaatbewerkingen gerealiseerd worden. Dit doen wij voor vele bedrijven in verschillende industrieën.  Hierbij kunt u denken aan de scheepsbouw, kranenbouw, bruggenbouw, offshore, trailerbouw, Yellow Goods en Machine- en apparatenbouw. Samen met de bedrijven in de SSI groep die uit 3 bedrijven bestaat: SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron snijwerk, zijn wij in staat om snel te schakelen en een allesomvattende oplossing aan te bieden voor staalplaat op maat.

Onze diensten

Het is goed om te benoemen welke diensten we u allemaal kunnen leveren. Zo zijn we in staat om autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen uit te voeren. Tevens kunnen we ook gespecialiseerd laserwerk, zetwerk en diverse machinale bewerkingen uitvoeren of watersnijden en het zagen van ballast. Dankzij onze grote voorraad Europees plaatstaal en door het werken in ploegen, zijn we ook in staat om te werken met snelle doorlooptijden.

Neem contact met ons op!

Wilt u nog iets weten over plaatbewerking? Dan helpen onze medewerkers u graag verder! Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u ons bellen op 078 6546 546. Onze medewerkers zullen u dan te woord staan en meer vertellen over alle mogelijkheden. Graag tot ziens bij SSi Steel Solutions international!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op