Plaatstaal op maat bestellen

Wilt u plaatstaal op maat bestellen? Bij SSi Steel Solutions international staan wij voor u klaar. Als high-end staalsnijbedrijf, zijn wij gespecialiseerd in staalsnijwerk op maat tot 500mm van hoge kwaliteit. De materialen die wij leveren worden voorzien van een materiaalcertificaat en keuringsstempel, zo weet u altijd zeker dat het goed is. Wij denken altijd mee u mee en geven u het juiste advies voor een algeheel beeld van de verschillende mogelijkheden en oplossingen voor uw probleemvraagstuk.

Wilt u meer informatie ontvangen over plaatstaal op maat bestellen? Neem dan contact met ons op!

Plaatstaal op maat bestellen | SSi Steel Solutions helpt u verder!

Binnen onze organisatie doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Deze klanten die zich voornamelijk binnen de offshore, kranen-, bruggen-, trailerbouw en scheepsbouwsectoren bevinden, behoren tot ons portfolio. Samen met twee met twee andere gerenommeerde bedrijven in de staalindustrie zorgen we ervoor dat alles klopt. Ieder met z’n eigen specialisme, waardoor we projecten tot een mooi geheel kunnen afronden.

Zo kunt u bij SSi Steel Solutions international terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Bij onze partner KMT kunt u terecht voor boren, frezen, kanten, lasersnijden, lassen en tappen. Bij Sideron snijwerk kunt u terecht voor het autogeen snijden van diverse (speciale) kwaliteiten en het zagen van ballast. Tevens hebben zij hun eigen watersnijmachine. Kortom wij bieden een totaaloplossing voor de gehele metaalbranche.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit is hetgeen waarnaar wij streven. Daarom hebben we ook hoge kwaliteitseisen gesteld en blijven we continu werken aan onze processen. Door middel van ons ISO 9001 en EN1090 certificaat tonen wij aan hiermee bezig te zijn en dit in orde te hebben.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over plaatstaal op maat bestellen? Of heeft u andere vragen? Laat het ons weten! Dit kunt u doen door het contactformulier op de website in te vullen. Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk! Tot snel bij SSi Steel Solutions!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op