Op zoek naar een bedrijf voor snijwerk kanten? Bij SSi Steel Solutions international kunt u terecht voor al uw plaatwerk en plaatbewerkingen. Als high-end staalsnijbedrijf zijn we gespecialiseerd in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw producten goed en kwalitatief gemaakt worden. Samen met onze collega bedrijven KMT Kroon metal Technology en Sideron kunnen we totaaloplossingen aanbieden voor de gehele metaalbranche. Deze zijn o.a. terug te zien in de offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw, trailerbouw, bruggenbouw en scheepsbouw.

Benieuwd naar de diensten die we voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Snijwerk kanten

Bij SSi Steel Solutions international maken wij producten in een korte tijd voor u klaar. Wij kenmerken ons door hoogkwalitatieve producten, een grote mate van flexibiliteit en snelle én betrouwbare leveringen. Niet alleen voeren wij het snijwerk uit, we kunnen uw producten ook direct nabewerken.  Zo maken we voor het snijwerk kanten gebruik van een kantbak. Deze is aan de onderzijde voorzien van een V-vormige matrijs (mal). Hiermee wordt het plaatmateriaal omgebogen. Daarnaast kunnen we ook frezen, lassen en tappen. In onze productie werken we door middel van ploegendiensten. Hierdoor kunnen we met (zeer) korte doorlooptijden werken en zijn de producten binnen de kortste keren afgerond.

Over SSi Steel Solutions international

Bij SSi helpen wij u graag verder van A tot Z. Doordat wij onze werkzaamheden kunnen combineren, kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten binnen een kort tijdsbestek afgerond worden. SSI luistert naar uw wensen en eisen en zoekt samen met u altijd naar de beste oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd het juiste advies geven.

Heeft u nog vragen?

Bij ons terecht voor snijwerk kanten? Wij helpen u graag verder! U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Ook kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Tot snel bij SSi!

Snijwerk kanten

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over metaal lasersnijden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op