Staal op maat laten maken

Wilt u staal op maat laten maken? SSi Steel Solutions international is uw partner bij uitstek! Bij ons kunt u terecht voor het snijden van staal in de breedste zin van het woord. Als high-end Staalsnijbedrijf staan wij voor u klaar als het gaat om het snijden van staal op maat. Niet alleen beheersen wij alle staalsnijdisciplines, maar u kunt ook nog eens bij ons terecht voor boren, kanten, zetten en lassen.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Staal op maat laten maken | SSi  is uw partner voor totaaloplossingen

Bij SSi Steel Solutions international kunt u terecht voor o.a. autogeen snijden, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Dit doen wij voor bedrijven van over de hele wereld in verschillende branches waaronder staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw en scheepsbouw. Dankzij onze samenwerking met ‘KMT’ kroon metal technology en Sideron Snijwerk bieden wij totaaloplossingen voor ieder project. Dit maakt naast snelheid, kwaliteit, korte lijnen en flexibiliteit, deel uit van onze service om een zo volledig mogelijk pakket te leveren. We kunnen dan ook laskanten aanbrengen, zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden uitvoeren. SSi kan alles voor u verzorgen van A tot Z!

Over SSi Steel Solutions international

Bij SSi Steel Solutions international doen we alles in ons eigen beheer, waardoor we onze klanten snel en breed kunnen bedienen. SSi beschikt over maar liefst 4 eigen productiehallen met een capaciteit van 8 snijmachines en een hijscapaciteit van 50 ton. Continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit staan voorop. We leveren kwalitatief werk af en doen dit binnen een korte tijd. Dat is de service van SSi!

Contact opnemen

Meer informatie over Staal op maat laten maken? Of heeft u een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Stuur uw tekening in voor een vrijblijvende prijsopgave met bijbehorend advies!

Tot ziens bij SSi Steel Solutions International!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op