Staalbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een staalbedrijf Rotterdam? Bij SSi Steel Solutions International staan we graag voor u klaar! Als high-end staalsnijbedrijf zijn we gespecialiseerd in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. Bij ons kunt u terecht voor onder andere autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Wij denken graag met u mee over een geschikte oplossing vanuit onze werkplaats in Dordrecht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan om meer inzicht te verkrijgen in de kosten voor uw project.

Staalbedrijf Rotterdam | SSi Steel Solutions helpt u verder!

SSi Steel Solutions probeert altijd een zo goed mogelijke oplossing te bieden voor al haar klanten. Zo hebben we een totaalpakket van staalwerkzaamheden die bestaat uit o.a. het aanbrengen van laskanten, zetten (kanten), boren, frezen en andere eenvoudige laswerkzaamheden. Door middel van onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten te adviseren over het geschikte eindproduct.

Samen met KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk kunnen wij alles voor u betekenen. Dit stelt ons in staat om u te ontzorgen van A tot Z gedurende het gehele proces. Dit betekent dat we meedenken over de beste staaloplossing in uw situatie, maar dat we ook de uitvoering en levering verzorgen. Tevens geven we u het juiste advies voor een algeheel beeld van de verschillende mogelijkheden en oplossingen voor uw probleemvraagstuk.

ISO 9001 en EN1090 gecertificeerd

Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dit bekrachtigen wij ook door het behalen van ons ISO 9001 en EN-1090 certificaat. Hierdoor blijven we altijd op scherp en verbeteren we onze processen continu. Onze producten kenmerken zich dan ook door hun hoge kwaliteit.

Contact | Staalbedrijf Rotterdam

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een staalbedrijf Rotterdam? Of heeft u nog enkele vragen voor ons? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen te helpen! Tot ziens bij SSi Steel Solutions!

Een vraag? Kom met ons in contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 078 6546 546 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht via het contactformulier.

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op