Watersnijden metaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in watersnijden metaal? Bij SSI Steel Solutions International helpen wij u graag! In samenwerking met KMT en Sideron Snijwerk staan wij voor u klaar. Doordat wij de werkzaamheden gemakkelijk kunnen combineren, wordt er gezorgd voor een snelle doorlooptijd en levering. Bij SSI kunt u terecht voor het watersnijden. Met de watersnijtechniek kunnen wij verschillende materialen snijden die op andere manieren niet te snijden zijn. Een paar voorbeelden van deze materialen kunnen zijn stallegeringen, RVS en constructiestaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Watersnijden metaal | SSI Steel Solutions International staat voor u klaar!

Met een watersnijder is het mogelijk om met behulp van water en abrasief precieze stukken uit verschillende soorten materialen te snijden. Met een waterstraal onder een druk van circa 4000 bar kan het zo door materialen heen snijden, zoals steenachtige metalen, staal en kunststof. In onze werkplaats maken we gebruik van de MAX JetMachining Center 120X. Deze machine heeft een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm en kan tot een dikte van 200 mm snijden. Een voordeel van watersnijden is dat er geen warmte bij komt kijken. Hierdoor blijven materialen zoals plastic mooi intact. Ook voorkom je hiermee mogelijke verkleuringen.

Over SSI Steel Solutions International

Naast watersnijden metaal zijn wij ook nog gespecialiseerd in andere werkzaamheden. Zo bieden wij ook services in bijvoorbeeld autogeensnijden, plasmasnijden en lasersnijden. Dit alles doen we voor verschillende branches, zoals bruggenbouw, machine -en apparatenbouw en scheepsbouw. SSI is namens een groot aantal keuringsinstanties stempelbevoegd. Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6546 546. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons een offerte opvragen.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie over waterstraalsnijmachine prijzen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen stellen via ons contactformulier of bellen naar 078 6546 546. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op