Watersnijden RVS

Bent u op zoek naar een organisatie voor watersnijden RVS? Dan bent u bij SSi Steel Solutions international op de juiste plek! Dankzij onze jarenlange ervaring in allerlei soorten snijdisciplines kunnen we u voorzien van een geweldig resultaat. Niet alleen voor het watersnijden RVS maar ook voor waterjet snijden kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats is gevestigd in Dordrecht, maar we bedienen klanten door heel Nederland, actie in verschillende branches waaronder: scheepsbouw, bruggenbouw, offshore, machine- en apparatenbouw, kranenbouw en trailerbouw.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden dan kijken we samen met u wat allemaal kan!

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Watersnijden RVS | SSi Steel Solutions international is uw partner!

Bij SSi Steel Solutions international beschikken we over de OMAX JetMachining Center 120X die een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm heeft en tot een dikte van 200 mm kan snijden. Deze machine gebruiken we voor o.a. constructiestaal, staal voor drukvaten, RVS, aluminium en staallegeringen die met andere processen niet te snijden zijn. Natuurlijk kunnen we ook andere materialen zoals rubber, kunststoffen, (plexi)glas, marmer, graniet en hout op deze manier snijden. Tevens hebben we een gecombineerde plasma-/watersnijmachine in onze werkplaats.

Over SSi Steel Solutions international

SSi is een high-end staalsnijbedrijf die onder hoge kwaliteitseisen staal en andere materialen snijdt. Wij doen dit samen met onze collega-bedrijven KMT Kroon Metal Technology en Sideron die ieder hun eigen specialisme hebben. Samen kunnen we van alles doen, waardoor we een totaaloplossing kunnen bieden voor al onze klanten. Denk hierbij naast watersnijden aan autogeen snijden, plasmasnijden, maar ook laserwerk en machinale bewerkingen, zoals boren, frezen, kanten, lasersnijden, lassen en tappen.

Informeer naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor watersnijden RVS? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en gaan samen met u om de tafel zitten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u ons altijd bellen op 078 6546 546. Graag tot snel!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op