Watersnijden staal

Bent u op zoek naar een bedrijf voor watersnijden staal? Dan bent u bij SSi Steel Solutions International op de juiste plek! Wij kunnen verschillende materialen voor u watersnijden die met andere processen niet te snijden zijn onder andere staal voor drukvaten, constructiestaal, RVS en stallegeringen. Door onze vele jaren ervaring kunnen we u altijd voorzien van het gewenste resultaat. In samenwerking met KMT en Sideron Snijwerk kunnen we verschillende werkzaamheden gemakkelijk combineren en zorgen we voor een snelle doorlooptijd én levering.

Meer informatie ontvangen over watersnijden staal? Neem dan contact met ons op!

Watersnijden staal | SSi Steel Solutions international is uw partner!

Watersnijden is de geschikte manier om vormen uit diverse plaatmaterialen te snijden. Het voordeel van deze manier van snijden is dat u vrijwel een braamloze snede krijgt die van constante en hoge kwaliteit is. Er vindt geen vervorming of verkleuring plaats en doordat er geen warmte gebruikt wordt blijven de eigenschappen in het materiaal gelijk. Bij ons in de werkplaats maken we gebruik van de MAX JetMachining Center 120X die een werkbereik van 6.096 x 3.048 mm heeft en tot een dikte van 200 mm kan snijden. Wilt u graag staal laten snijden? Informeer dan naar alle mogelijkheden.

Over SSi Steel Solutions international

Als high-end staalsnij bedrijf zijn we gespecialiseerd in het afleveren van snijwerk met hoge kwaliteitseisen. Hierbij kunt u denken aan autogeen snijden, plasmasnijden, fijn plasmasnijden en lasafschuiningen. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om laserwerk uit te voeren, zetwerk en diverse machinale bewerkingen uit te laten voeren. Dit alles doen we voor verschillende branches zoals de scheepsbouw, bruggenbouw, offshore en machine- en apparatenbouw.

Steel Solutions International

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte op

Neem contact met ons op!

Meer informatie ontvangen over watersnijden staal? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Ook kunt u ons bellen via 078 6546 546. Graag tot ziens bij SSi!

SSI | STEEL SOLUTIONS INTERNATIONAL

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op