Vrijdag 4 november 2022 bestond SSi bestaat 5 jaar en vierde KMT haar 10 jarig bestaan!

Reden genoeg voor de directie om een mooi bedrijfsfeest te geven. Iedereen van SSi, KMT en Sideron is met partner uitgenodigd op het prachtige voormalig cruiseschip SS Rotterdam.

Bijna alle werknemers van de 3 bedrijven waren aanwezig. Zelfs mensen van partner “Staallokaal” uit Groningen hadden de moeite genomen om de reis te maken.

Na verwelkoming van de organisatie, kon iedereen plaatsnemen aan de schitterend gedekte diner-tafels.

Voordat onze directeur/eigenaar Hans Ritmeester het woord kon nemen werd hij verrast door een toespraak waarin werd benadrukt dat het mede dankzij hem, zijn durf en genomen risico te danken is dat iedereen binnen de groep werk heeft. Hierdoor werd Hans enigszins van zijn stuk gebracht maar hij kaatste de bal terug door de werknemers te bedanken voor hun inzet.

De organisatie toonde tijdens het diner diverse filmpjes, waarin meerdere collega’s vertelden waarom het zo leuk is om bij SSi, KMT en Sideron te werken. Hetgeen soms tot hilarische situaties leidde.

Na het diner werd de avond voortgezet met muziek en konden de voetjes van de vloer. Tevens was iedereen de mogelijkheid geboden om te blijven slapen in één van de prachtige geheel in 50-er jaren ingerichte kamers op het schip.

Na een zeer uitgebreid ontbijt keerde iedereen de volgende dag voldaan huiswaarts. Op naar de volgende 5 jaar!