Autogeen brander

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een bedrijf met een autogeen brander? Dan moet u bij SSi Steel Solutions international zijn! SSi is een groep van 3 verschillende bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het autogeen branden in de breedste zin van het woord. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit veel verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klant bedienen en is vrijwel niks voor ons onmogelijk op het gebied van autogeen branden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Autogeen brander | SSi Steel Solutions international is uw partner

Autogeen snijden, lassen, plasmasnijden, lasersnijden en waterjet snijden in plaatdikte 3 tot 300 mm. Alles gebeurt naar tekening van de klanten die actief zijn in staalbouw, staalconstructie, offshore, bruggenbouw, trailerbouw, scheepsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring en verschillende branches en kunnen we nagenoeg elke klant bedienen. Daarnaast proberen we een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden door in eigen huis overige bewerkingen uit te voeren  zoals laskanten aanbrengen,  zetten (kanten), boren, frezen en eenvoudige laswerkzaamheden. Een compleet staalplaatpakket, Snelheid, hoog gekwalificeerd, korte lijnen en flexibiliteit zijn onze kernwaarden.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook kunt u via de website alvast een offerte aanvragen. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Tot ziens bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op