Autogeen snijden staal

  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International
  • Steel Solutions International

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij autogeen snijden staal? Dan moet u bij SSi Steel Solutions international zijn! Wij zijn gespecialiseerd in veel verschillende snijtechnieken, waaronder autogeen snijden. SSi Steel Solutions international is stempelbevoegd namens een groot aantal keuringsinstanties. U kunt bij SSi terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Wij kunnen autogeen snijden tot en met een plaatdikte van 500 mm, een lengte van 60.000 mm en een breedte van 5000 mm.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u online alvast een offerte opvragen.

Autogeen snijden staal | SSi Steel Solutions international helpt u graag

SSi is een groep van 3 bedrijven; SSi Steel Solutions international, KMT Kroon Metal Technology en Sideron Snijwerk. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het snijden van staalplaat in de breedste zin van het woord. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en bestaat uit veel verschillende branches zoals offshore, trailerbouw en scheepsbouw. Daarom kunnen wij nagenoeg elke klant bedienen en is vrijwel niks voor ons onmogelijk op het gebied van autogeen snijden.

SSi doet alles in eigen beheer, waardoor we onze klanten zo breed mogelijk kunnen bedienen. Dat houdt in dat we niet alleen het staal snijden voor onze rekening nemen, maar ook met u meedenken en andere bewerkingen uitvoeren zoals laskanten aanbrengen. U wordt door ons dus van A tot Z ontzorgd.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij SSi!

SSi Steel Solutions international

‘Totaaloplossingen voor de gehele metaalbranche!’

Vraag een offerte op